fbpx

Dvižne postelje

Dvižne postelje

Dvižne postelje v omari so lahko velikosti zakonske postelje ali pa enojna ležišča.
Posamezni modeli dvižnih postelj nudijo neverjetno funkcionalno izrabo prostora,  zaradi  malo prostora , ki ga dvižna postelja porabi zaprta, ampak še posebej zaradi uporabnosti same  omare, v kateri je dvižna postelja.

Tako imajo lahko dvižne zakonske postelje čez dan  funkcijo kavča( Adam, Circle, Ulisse, Penelope, Nuovoliola, Ito, Atoll, Swing), omare s policami( LGM), s steklenimi vrati, mize….Dnevna funkcionalnost omar, pa se zvečer zelo  enostavno spremeni v udobno ležišče , z vgrajenim latofleksom, ki nudi udobje prave postelje.

Dvižne postelje

Modeli enojnih  dvižnih postelj so neverjetno domiselno dopolnjeni z dodatno uporabnostjo omare, ko je postelja pospravljena. Postelje se dopolnjujejo z mizami ( Cabrio in, Lollidesk), omarami (LGS,Lollibook) počivalniki za mlade( Altea 90). Nekoč standardni pograd pa se lahko danes skriva v omari globoki samo 31 cm ( Lollipop, Lollisoft), kjer je poskrbljeno za  udobnost in varnost z zložljivo v blago preoblečeno zaščito.
Lahko pa  kavč dvižna postelja v eni potezi postane v pograd (DOC, DOC XL).

Dvižne postelje nudijo veliko udobnosti in funkcionalnosti in najrazličnejše barvne kombinacije, s katerimi lahko dopolnimo že obstoječo opremo, ali pa po lastnih željah opremimo nove prostore.
Uporabnost dvižnih postelj je zaradi veliko različnih modelov tako vsestranska, da zadovolji še tako posebne želje in potrebe uporabnikov. Dodatki, kot so nasloni za vzglavje, lučke za branje, blazine…pa dodajo dvižnim posteljam še zadnjo piko na i.

Dvižne postelje - odprta

Dvižne postelje

6 thoughts on “Dvižne postelje

  1. Pozdravljeni, zanima me cena za postelja in zofa v enem Ito, pa kakšno težo zdržijo postelje?
    Hvala

  2. Pozdravljeni,

    Prosim za cenovno ponudbo postelje v omari, ki ima spredaj postavljeno sofo, Postelja bo uporabljena kot zakonska postelja v počitniškem apartmaju. Prosim za predlog modela.

    Hvala in lep dan,

    Sonja Plut Dimitrijević

  3. Pozdravljeni.

    Zanima me izdelava zakonske postelje, ki se pospravi v omaro. Ali je možno pri vas naročiti zgolj takšno posteljo dimenzij 180×200 oz. 200×200 za debelino jogija 20cm.
    Kaksna bi bila okvirna cena?

    lp

    Anja Brezner 051822483

  4. Pozdravljeni, zanima me cena omarne postelje kot jo imate na sliki zgoraj le v beli barvi.
    Hvala v naprej
    Vera Glavan

  5. Pozdravljeni,

    pri vas sem zasledila, da imate v svoji ponudbi tudi dvižne postelje, žal pa nisem zasledila cenika, bi bilo mogoče dobiti cenik za dvižne postelje, ki jih imate na svoji spletni strani?

    Lp,
    Katja Anžur

Comments are closed.

Scroll to top