fbpx

Mizarstvo Tekavčič

Povpraševanje

=

Digitalna transformacija

Podjetje TEKAVČIČ TONI-DAMIJAN S.P. – MIZARSTVO je na javnem razpisu P4D React EU – Spodbude za digitalno transformacijo MSP uspešno pridobilo sofinanciranje za projekt Digitalna transformacija podjetja TEKAVČIČ TONI-DAMIJAN S.P. – MIZARSTVO!

Vizija razvoja digitalne kulture in spodbujanje inovacij je izjemno pomembna v našem podjetju. Verjamemo, da je za fleksibilnost podjetja poleg vzpostavitve digitalne kulture potrebna tudi nova strojna oprema. V sklopu projekta bomo izvedli ukrepe na vseh področjih: izkušnja kupca, podatkovna strategija, procesi in digitalne rešitve, strategija razvoja digitalnih kadrov, kibernetska varnost in industrija 4.0.

Po izvedeni investiciji pričakujemo, da bomo imeli v ekipi izboljšane digitalne kompetence, optimizirano in v največji možni meri digitalizirano poslovanje, dvig stopnje inovativnosti in povečano dodano vrednost na zaposlenega. Investicija bo imela izrazito pozitiven vpliv na okolje, saj uvajamo poleg izboljšanih poslovnih procesov tudi digitalno podprte energetsko in snovno učinkovitejše proizvodne procese.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)

 
 
 
 
 
 
 

Velika izbira pohištva

Modeli enojnih  dvižnih postelj so neverjetno domiselno dopolnjeni z dodatno uporabnostjo omare, ko je postelja pospravljena. Postelje se dopolnjujejo z mizami ( Cabrio in, Lollidesk), omarami (LGS,Lollibook) počivalniki za mlade( Altea 90). Nekoč standardni pograd pa se lahko danes skriva v omari globoki samo 31 cm ( Lollipop, Lollisoft), kjer je poskrbljeno za  udobnost in varnost z zložljivo v blago preoblečeno zaščito.
Lahko pa  kavč dvižna postelja v eni potezi postane v pograd (DOC, DOC XL).

Pišite nam

Imate vprašanje? Pišite nam!

  Salon

  Delovni čas

  Kontakt

  Od zamisli, k rešitvi


  Povezava do kataloga Living System
  Povezava do kataloga Young System
  Akcija

   

   


  MIZARSTVO TEKAVČIČ TONI S.P.

  Na postajo 38
  1315 Velike Lašče
  SI SLOVENIA

  tax.nr. SI99951967
   
  Gsm: +386 41 689 834
  Tel.+386 599 33 749


  Družinsko podjetje Mizarstvo Tekavčič  je znan in uveljavljen proizvajalec pohištva. Tradicija kakovosti, odličnih poslovnih navad in zadovoljstvo strank so osnovno vodilo našega podjetja, ki je iz ene generacije prešlo v drugo.

  Od klasičnega do modernega, od kuhinje do spalnice, od pritličja do mansarde. Naš cilj je izdelati kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo. Zato uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in vgrajujemo naboljše materiale. Smo zastopniki za prodajo vrhunskih gospodinjskih aparatov Miele.

  Vsak naročnik je za nas zgodba, ki ji damo novo vsebino. Zagotavljamo vam izdelavo vsakega kosa pohištva na način, ki upošteva specifičnost prostora in vaše želje. In vsak kos bo izdelan z ljubeznijo.

  Če razmišljate o novi kuhinji, udobni spalnici ali dnevni sobi, uporabni predsobi, slikoviti otroški sobi, bleščeči kopalnici, funkcionalni pisarni, prijetnem lokalu ali opremi kakšnega drugega prostora, ste prišli na pravi naslov.


  Obiščite nas v Velikih Laščah v našem razstavnem salonu!

  Veliko pozornosti posvečamo razvoju novih programov. Z znanjem, pridobljenim v dolgoletnih izkušnjah, s kombinacijo sodobnih tehnoloških postopkov in uporabo najkvalitetnejših naravnih, okolju in zdravju prijaznih materialov, znamo izdelati visoko kvalitetno in zahtevno pohištvo.

  Izdelujemo kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, otroške sobe, spalnice, kopalniško opremo, predsobe, opremljamo poslovne prostore ter izdelujemo ostalo opremo po želji.

  Razvojna strategija podjetja, sodoben način poslovanja, TEHNOLOŠKE ZMOGLJIVOSTI, ter strokovnost in inovativnost zaposlenih, ustvarjajo pogoje za kvalitetno proizvodnjo modernega in funkcionalnega pohištva.

  NOV RAZSTAVNI SALON MIZARSTVA TEKAVČIČ

  V Mizarstvu Tekavčič smo odprli nov razstavni salon poleg delavnice, kjer si lahko ogledate naš program. Smo zastopniki za prodajo vrhunskih gospodinjskih aparatov Miele.

  SKRITE ZLOŽLJIVE POSTELJE

  1. Kavč, ki se samo z eno potezo spremeni v posteljo s kakovostno vzmetnico, polička nad kavčem tvori nogo. Čez dan imamo udoben kavč s počivalnikom, ki se zvečer spremeni v udobno posteljo.
  2. Pisalna miza za učenje in igro, ki jo zvečer dvignemo kot kabrio in pod njo dobimo udobno ležišče.
  3. Pisalna miza s poličkami, ki se obrne in spremeni v udobno posteljo.

  Obstaja pa še brezmejno število možnosti, ko se del pohištva spremeni v udobno posteljo.
  Seveda pa vam le tega lahko dogradimo z opremo po vaših željah.

  Oglejte si video skritih postelj:

  Povezava do 3D sprehoda po CLEI ponudbi na mednarodnem pohištvenem salonu v Milanu 2018.

  Scroll to top