fbpx

Kuhinje

Funkcionalnost

Funkcionalna in vendar elegantna kuhinja, ki se prilagaja vašim kulinaričnim navadam ter vzpodbuja vašo ustvarjalnost.

Kuhinje so narejene iz najsodobnejših in najkvalitetnejših materialov in mehanizmov, ki vam olajšajo delo v kuhinji in vam narišejo nasmeh na obrazu, vsakič ko stopite vanjo. Kuhanje vam bo olajšano ravno zaradi izrabe celotnega prostora, ki ga imate, saj je kuhinja unikatna in narejena po meri.

Vaše želje nam bodo vodilo, da bo moderna kuhinja oblikovana za vas, po vaših željah in z najoptimalnejšimi rešitvami, ki jih omogočajo sodobni materiali in mehanizmi, ki so nepogrešljiv del kuhinje, ki bo funkcionalna in lepa vrsto let.

Velika izbira modelov

Modeli enojnih  dvižnih postelj so neverjetno domiselno dopolnjeni z dodatno uporabnostjo omare, ko je postelja pospravljena. Postelje se dopolnjujejo z mizami ( Cabrio in, Lollidesk), omarami (LGS,Lollibook) počivalniki za mlade( Altea 90). Nekoč standardni pograd pa se lahko danes skriva v omari globoki samo 31 cm ( Lollipop, Lollisoft), kjer je poskrbljeno za  udobnost in varnost z zložljivo v blago preoblečeno zaščito.
Lahko pa  kavč dvižna postelja v eni potezi postane v pograd (DOC, DOC XL).

Barvne kombinacije

Dvižne postelje nudijo veliko udobnosti in funkcionalnosti in najrazličnejše barvne kombinacije, s katerimi lahko dopolnimo že obstoječo opremo, ali pa po lastnih željah opremimo nove prostore. Uporabnost dvižnih postelj je zaradi veliko različnih modelov tako vsestranska, da zadovolji še tako posebne želje in potrebe uporabnikov. Dodatki, kot so nasloni za vzglavje, lučke za branje, blazine…pa dodajo dvižnim posteljam še zadnjo piko na i.
clei_barve

Zakaj izbrati nas?

28 let +

Z vami smo že več kot 28 let.

Kvaliteta

Ponujamo zgolj vrhunske izdelke.

Svetovanje

Imate vprašanje? Z veseljem pomagamo!

Dostava in montaža

Pohištvo dostavimo in profesionalno zmontiramo!

Super zadovoljna, vse je bilo izvedeno v dogovorjenemu roku! Vsekakor priporočam!
Tanja L.

Izkušena ekipa, ki zna tudi svetovati, tako da je bila odločitev enostavna. In pravilna! Se zagotovo še vrnem!
Robert K.

Pišite nam

Imate vprašanje? Pišite nam!
    Salon

    Delovni čas

    Scroll to top