fbpx

Program

Zložljive postelje

Dnevni prostori – Kavč – Postelja         Nuovoliola Ito Atoll   Atoll 202 Atoll 000 Ulisse   Ulisse desk Ulisse sofa Adam   Doc Doc XL Penelope   Circe Swing Tango Componibile   Tango 270+App Altea Book 120 Sofa Kali 90 Sofa   Kali Duo Sofa       Dnevni prostori  –[…]

Predsobe

Predsoba je ogledalo vašega doma. Nič ni lepšega kot priti domov po dolgem dnevu in se počutiti zares brez skrbi. Je tudi prostor, s katerim najprej pridejo v stik vaši obiskovalci. V Mizarstvu Tekavčič  lahko ustvarimo takšno, ki bo presegla vaša pričakovanja.

Utility in ostala oprema

Ko je potrebno kaj zlikati in oprati je najpomembnejši prostor v hiši UTILITY. Opremo izdelamo iz vodoodpornih materialov, ki so nežnih barv in zelo trpežni. Tudi posebni prostori in njihova oprema potrebujejo mizarsko roko-tu pa smo mi doma.

Poslovni prostori

S pomočjo naših izdelkov se boste počutili v pisarni kot doma. Veliko pozornosti pri izdelavi pisarniškega pohištva namenjamo njegovi ergonomičnosti in funkcionalnosti.

Kopalnice

Imeti lepo, svetlo in prostorno kopalnico. Toliko poličk, da lahko pospravimo mala lepotila. Toliko predalov, da bo v njih končno zavladal red. Takšne elemente, da bodo delovali zračno. V takšni kopalnici se boste z užitkom pripravili za dan ali noč.

Scroll to top