fbpx

Digitalna transformacija

Podjetje TEKAVČIČ TONI-DAMIJAN S.P. – MIZARSTVO je na javnem razpisu P4D React EU – Spodbude za digitalno transformacijo MSP uspešno pridobilo sofinanciranje za projekt Digitalna transformacija podjetja TEKAVČIČ TONI-DAMIJAN S.P. – MIZARSTVO!

Vizija razvoja digitalne kulture in spodbujanje inovacij je izjemno pomembna v našem podjetju. Verjamemo, da je za fleksibilnost podjetja poleg vzpostavitve digitalne kulture potrebna tudi nova strojna oprema. V sklopu projekta bomo izvedli ukrepe na vseh področjih: izkušnja kupca, podatkovna strategija, procesi in digitalne rešitve, strategija razvoja digitalnih kadrov, kibernetska varnost in industrija 4.0.

Po izvedeni investiciji pričakujemo, da bomo imeli v ekipi izboljšane digitalne kompetence, optimizirano in v največji možni meri digitalizirano poslovanje, dvig stopnje inovativnosti in povečano dodano vrednost na zaposlenega. Investicija bo imela izrazito pozitiven vpliv na okolje, saj uvajamo poleg izboljšanih poslovnih procesov tudi digitalno podprte energetsko in snovno učinkovitejše proizvodne procese.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)

 
 
 
 
 
 
 

Velika izbira pohištva

Modeli enojnih  dvižnih postelj so neverjetno domiselno dopolnjeni z dodatno uporabnostjo omare, ko je postelja pospravljena. Postelje se dopolnjujejo z mizami ( Cabrio in, Lollidesk), omarami (LGS,Lollibook) počivalniki za mlade( Altea 90). Nekoč standardni pograd pa se lahko danes skriva v omari globoki samo 31 cm ( Lollipop, Lollisoft), kjer je poskrbljeno za  udobnost in varnost z zložljivo v blago preoblečeno zaščito.
Lahko pa  kavč dvižna postelja v eni potezi postane v pograd (DOC, DOC XL).

Pišite nam

Imate vprašanje? Pišite nam!
    Salon

    Delovni čas

    Kontakt

    Digitalna transformacija
    Scroll to top