fbpx

Postelja v omari

Postelja v omari

Večnamembnost

Postelje v omari so lahko velikosti zakonske postelje ali pa enojna ležišča.
Posamezni modeli postelj nudijo neverjetno funkcionalno izrabo prostora,  zaradi malo prostora , ki ga ostelja porabi zaprta, ampak še posebej zaradi uporabnosti same omare, v kateri je dvižna postelja.

Tako imajo lahko postelje čez dan funkcijo omare s policami( LGM), s steklenimi vrati ali celo mize….Dnevna funkcionalnost omar pa se zvečer zelo  enostavno spremeni v udobno ležišče , z vgrajenim latofleksom, ki nudi udobje prave postelje.

Velika izbira modelov

Modeli enojnih dvižnih postelj so neverjetno domiselno dopolnjeni z dodatno uporabnostjo omare, ko je postelja pospravljena. Postelje se dopolnjujejo z mizami ( Cabrio in, Lollidesk), omarami (LGS,Lollibook) počivalniki za mlade( Altea 90). Nekoč standardni pograd pa se lahko danes skriva v omari globoki samo 31 cm ( Lollipop, Lollisoft), kjer je poskrbljeno za  udobnost in varnost z zložljivo v blago preoblečeno zaščito.
Lahko pa  kavč dvižna postelja v eni potezi postane v pograd (DOC, DOC XL).

Barvne kombinacije

Postelje nudijo veliko udobnosti in funkcionalnosti in najrazličnejše barvne kombinacije, s katerimi lahko dopolnimo že obstoječo opremo, ali pa po lastnih željah opremimo nove prostore.

Uporabnost dvižnih postelj je zaradi veliko različnih modelov tako vsestranska, da zadovolji še tako posebne želje in potrebe uporabnikov. Dodatki, kot so nasloni za vzglavje, lučke za branje, blazine…pa dodajo dvižnim posteljam še zadnjo piko na i.

clei_barve

Zakaj izbrati nas?

28 let +

Z vami smo že več kot 28 let.

Kvaliteta

Ponujamo zgolj vrhunske izdelke.

Svetovanje

Imate vprašanje? Z veseljem pomagamo!

Dostava in montaža

Pohištvo dostavimo in profesionalno zmontiramo!

Super zadovoljna, vse je bilo izvedeno v dogovorjenemu roku! Vsekakor priporočam!
Tanja L.

Izkušena ekipa, ki zna tudi svetovati, tako da je bila odločitev enostavna. In pravilna! Se zagotovo še vrnem!
Robert K.

Pišite nam

Imate vprašanje? Pišite nam!
    Salon

    Delovni čas

    Scroll to top