fbpx

Domov


Povezava do kataloga Living System
Povezava do kataloga Young System
Akcija
Povezava do Clei spletne strani

 

 


MIZARSTVO TEKAVČIČ TONI S.P.

Na postajo 38
1315 Velike Lašče
SI SLOVENIA

tax.nr. SI99951967
 
Gsm: +386 41 689 834
Tel.+386 599 33 749


Družinsko podjetje Mizarstvo Tekavčič  je znan in uveljavljen proizvajalec pohištva. Tradicija kakovosti, odličnih poslovnih navad in zadovoljstvo strank so osnovno vodilo našega podjetja, ki je iz ene generacije prešlo v drugo.

Od klasičnega do modernega, od kuhinje do spalnice, od pritličja do mansarde. Naš cilj je izdelati kakovostno in oblikovno dovršeno pohištvo. Zato uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in vgrajujemo naboljše materiale. Smo zastopniki za prodajo vrhunskih gospodinjskih aparatov Miele.

Vsak naročnik je za nas zgodba, ki ji damo novo vsebino. Zagotavljamo vam izdelavo vsakega kosa pohištva na način, ki upošteva specifičnost prostora in vaše želje. In vsak kos bo izdelan z ljubeznijo.

Če razmišljate o novi kuhinji, udobni spalnici ali dnevni sobi, uporabni predsobi, slikoviti otroški sobi, bleščeči kopalnici, funkcionalni pisarni, prijetnem lokalu ali opremi kakšnega drugega prostora, ste prišli na pravi naslov.


Obiščite nas v Velikih Laščah v našem razstavnem salonu!

Veliko pozornosti posvečamo razvoju novih programov. Z znanjem, pridobljenim v dolgoletnih izkušnjah, s kombinacijo sodobnih tehnoloških postopkov in uporabo najkvalitetnejših naravnih, okolju in zdravju prijaznih materialov, znamo izdelati visoko kvalitetno in zahtevno pohištvo.

Izdelujemo kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, otroške sobe, spalnice, kopalniško opremo, predsobe, opremljamo poslovne prostore ter izdelujemo ostalo opremo po želji.

Razvojna strategija podjetja, sodoben način poslovanja, TEHNOLOŠKE ZMOGLJIVOSTI, ter strokovnost in inovativnost zaposlenih, ustvarjajo pogoje za kvalitetno proizvodnjo modernega in funkcionalnega pohištva.

NOV RAZSTAVNI SALON MIZARSTVA TEKAVČIČ

V Mizarstvu Tekavčič smo odprli nov razstavni salon poleg delavnice, kjer si lahko ogledate naš program. Smo zastopniki za prodajo vrhunskih gospodinjskih aparatov Miele.

SKRITE ZLOŽLJIVE POSTELJE

1. Kavč, ki se samo z eno potezo spremeni v posteljo s kakovostno vzmetnico, polička nad kavčem tvori nogo. Čez dan imamo udoben kavč s počivalnikom, ki se zvečer spremeni v udobno posteljo.
2. Pisalna miza za učenje in igro, ki jo zvečer dvignemo kot kabrio in pod njo dobimo udobno ležišče.
3. Pisalna miza s poličkami, ki se obrne in spremeni v udobno posteljo.

Obstaja pa še brezmejno število možnosti, ko se del pohištva spremeni v udobno posteljo.
Seveda pa vam le tega lahko dogradimo z opremo po vaših željah.

Oglejte si video skritih postelj:

Povezava do 3D sprehoda po CLEI ponudbi na mednarodnem pohištvenem salonu v Milanu 2018.

Scroll to top