Dvižne postelje

Dvižne postelje

Dvižne postelje v omari so lahko velikosti zakonske postelje ali pa enojna ležišča.
Posamezni modeli dvižnih postelj nudijo neverjetno funkcionalno izrabo prostora,  zaradi  malo prostora , ki ga dvižna postelja porabi zaprta, ampak še posebej zaradi uporabnosti same  omare, v kateri je dvižna postelja.

Tako imajo lahko dvižne zakonske postelje čez dan  funkcijo kavča( Adam, Circle, Ulisse, Penelope, Nuovoliola, Ito, Atoll, Swing), omare s policami( LGM), s steklenimi vrati, mize….Dnevna funkcionalnost omar, pa se zvečer zelo  enostavno spremeni v udobno ležišče , z vgrajenim latofleksom, ki nudi udobje prave postelje.

Dvižne postelje

Modeli enojnih  dvižnih postelj so neverjetno domiselno dopolnjeni z dodatno uporabnostjo omare, ko je postelja pospravljena. Postelje se dopolnjujejo z mizami ( Cabrio in, Lollidesk), omarami (LGS,Lollibook) počivalniki za mlade( Altea 90). Nekoč standardni pograd pa se lahko danes skriva v omari globoki samo 31 cm ( Lollipop, Lollisoft), kjer je poskrbljeno za  udobnost in varnost z zložljivo v blago preoblečeno zaščito.
Lahko pa  kavč dvižna postelja v eni potezi postane v pograd (DOC, DOC XL).

Dvižne postelje nudijo veliko udobnosti in funkcionalnosti in najrazličnejše barvne kombinacije, s katerimi lahko dopolnimo že obstoječo opremo, ali pa po lastnih željah opremimo nove prostore.
Uporabnost dvižnih postelj je zaradi veliko različnih modelov tako vsestranska, da zadovolji še tako posebne želje in potrebe uporabnikov. Dodatki, kot so nasloni za vzglavje, lučke za branje, blazine…pa dodajo dvižnim posteljam še zadnjo piko na i.

Dvižne postelje - odprta

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *